Learnick Badalonès RoboKiwis anem a Tenerife en guanyar el Torneig Classificatori FLL Igualada!
top of page

Guanyem el Torneig Classificatori FLL i anem a Tenerife!

Aquest dissabte 7 de Març el nostre equip Learnick Badalonès RoboKiwis s'ha endut el primer premi en la categoria de "Comportament del robot" i la primera posició del Torneig Classificatori de la FIRST Lego League Igualada, que ens classifica a la final estatal a Tenerife!

L'equip Learnick Badalonès RoboKiwis
L'equip Learnick Badalonès RoboKiwis

L’equip ha desenvolupat un robot capaç de superar múltiples proves en dos minuts i mig i ha aconseguit sumar 395 punts, la puntuació més alta de la competició.


A més, han dut a terme un projecte científic que pretén reduir la contaminació acústica a les nits a la ciutat de Badalona mitjançant la implementació d’un dispositiu a les faroles de la ciutat que alerti la policia quan es detectin nivells de soroll per sobre del que marca la normativa.


Un cop superada la primera fase, seguirem treballant durant tot el mes de març per adaptar el seu projecte i el seu robot als requisits de la final estatal que es realitzarà a Tenerife els dies 27 i 28 de març. Estem molt orgullosos de representar Badalona per primer cop en aquesta competició!


Estem molt contents i orgullosos del resultat aconseguit! La feina ben feta sempre té recompensa!


bottom of page