top of page

EXTRAESCOLARS DE ROBÒTICA

Extraescolars de robòtica

L'extraescolar de robòtica i programació del Club Learnick es duu a terme en diferents centres educatius! Des de P3 fins a 2n de Batxillerat, treballem la construcció i programació de robots i drons, el disseny en tres dimensions, la impressió 3D,  la programació de videojocs 2D i 3D i la realitat virtual

Per tal de poder treballar tots aquests àmbits en un ventall d'edats tan grans, disposem de la nostra propia metodologia, els nostres nivells i una gran quantitat de tipus de materials diferents, entre els quals trobem més de 20 tipus de kits de robòtica i més de 20 tipus de softwares de programació. Per descomptat, el nostre equip d'instructors, seleccionat i format de manera molt curosa, és una peça importantíssima.

Troba l'escola perfecte on fer l'extraescolar, fes el seguiment de l'extraescolar o aconsegueix que arribi a la teva escola

robot (5).png

ROBÒTICA

3d-modeling.png

DISSENY 3D

invaders.png

PROGRAMACIÓ DE VIDEOJOCS I APPS

3d-printer.png

IMPRESSIÓ 3D

virtual-reality (1).png

REALITAT VIRTUAL

drone.png

DRONS

NIVELLS DEL CLUB LEARNICK

Des de P3 fins a 2n de Batxillerat, l'equip Learnick, integrat per mestres, psicòlegs, pedagogs i enginyers, ha desenvolupat de manera íntegra un currículum únic que utilitza més de 20 tipus de kits de robòtica i més de 20 softwares de programació.

 

Utilitzant la nostra metodologia Learnick, tots els continguts són únics i els nens que comencen a P3 poden acabar a 2n de Batxillerat havent aprofitat al màxim el temps i après moltíssim!

Nivells del Club Learnick
top
Carretera 700-100.jpg

INFANTIL

"Robotica des d'Infantil? No és molt aviat?" No! De fet, és el millor moment per començar a fer-ne! Molts cops, quan pensem en robòtica o programació ens vénen al cap robots complexos. L'objectiu de la robòtica a Infantil no és que programin codis avançats o construeixin robots complexos, sinó ajudar als nens i nenes a desenvolupar habilitats imprescindibles, com la lateralitat, la motricitat o la orientació espai-temporal.

 

És importantíssim que els nens i nenes sentin sempre que la robòtica és màgica. Per això, a través d'eixos temàtics que són molt atractius per ells, cada trimestre introduim robots i materials totalment nous. De fet, només durant aquesta etapa ja treballem amb més de 10 tipus diferents de robots i materials de construcció 

INFANTIL

PRIMÀRIA

A Primària, treballem més 10 tipus de robots i més de 10 tipus de programes al llarg dels 6 cursos. Per fer-ho, n'importem molts directament de Japó, el referent en robòtica!

 

Sense oblidar mai que la robòtica ha de ser màgica, comencem a construir els nostres propis robots totalment des de zero. A través de diferents centres d'interès, comencem a utilitzar motors i sensors i a aprendre què són els blocs direccionals, les condicions o les funcions. A mesura que anem avançant, anem introduint cada cop més motors i més sensors i els reptes es compliquen més! Des de nòries fins a robots humanoides articulats, passant per cotxes de Formula 1 que poden seguir circuits, instruments, o robots que dibuixen, dissenyem solucions pels nostres reptes!

També superem diferents missions per aprendre a ser grans programadors! Dissenyem i programem jocs de rol, en dues i tres dimensions, animem personatges i dissenyem objectes per ser impresos en una impressora 3D! 

Carretera 800-100.jpg
PRIMÀRIA

SECUNDÀRIA

A Secundària ens comencem a introduir en la programació totalment escrita i robots bastant complexos que utilitzen diversos motors i sensors de manera simultànea per ser capaços de reaccionar a estímuls de l'exterior! Així, aprenem llenguatges per treballar amb entorns basats en C i Python!

A partir de diferents reptes basats en casos reals, construim des de robots controlats per joysticks fets i programats des de zero fins a grues que són capaces de transportar objectes d'un punt a un altre sense perdre força.

A més, aprenem a utilitzar diferents tipus de softwares per programar animacions, videojocs en dues i tres dimensions per diferents plataformes,  aplicacions per mòbil i realitat virtual! 

Carretera 700-100.jpg
SECUNDÀRIA

ADVANCED

Finalment, la última etapa és el nivell Advanced, pensat pels més veterans del Club Learnick! 

Utilitzant els nostres propis kits de robòtica dissenyats per Learnick i softwares professionals, aprenem continguts que es treballen durant els primers dos anys d'universitat!

Carretera 600-100.jpg
ADVANCED
bottom of page