Nous centres

BENVINGUTS!

Extraescolar de robòtica educativa!

Forma part de l’AMPA i li agradaria que els seus fills poguessin gaudir d’una activitat educativa i de qualitat?

Li han parlat del Club Learnick?

Li agradaria que arribés al seu centre?

Vol incorporar la robòtica i la programació educacional als seus extraescolars?

Contacti amb nosaltres a administracion@learnick.com i li proporcionarem tota la informació que necessiti.

A QUI VA ENFOCAT?

A alumnes des de 1r de Primària fins a 2n de Batxillerat.

QUÈ OFERIM?

Com ja sabran, molts centres estan incorporant la robòtica i la programació educacional entre les seves extraescolars. No obstant, creiem que la nostra oferta té un diferencial important respecte a la resta. En els nostres centres, separem als alumnes per nivells i  en grups reduïts, d’aquesta manera, aconseguim que el temps en l’activitat sigui molt productiu. Fem projectes amb més de 20 kits de robòtica i més de 25 softwares de programació.

COM TREBALLEM?

Els alumnes treballen per nivells a partir de casos pràctics amb el mètode “learning by doing” a través de la metodologia STEM, on s’engloben tots els àmbits de les ciències, des de la tecnologia, la física o les matemàtiques fins a les ciències socials, entre d’altres. És a dir, disciplines considerades fonamentals per a societats tecnològicament avançades.

CURRÍCULUM

A més, pràcticament tots els continguts que es treballen estan desenvolupats per la nostra oficina tècnica, composada per estudiants i graduats en enginyeries de diverses especialitats, pedagogia, educació infantil, primària i psicologia. Així, el nostre currículum està totalment adaptat a les necessitats educatives de cada centre, tenint en compte les diferents variables que es poden trobar.