Metodologia

METODOLOGIA

Treballem a partir de la metodologia STEAM Eduacation basada en l’ensenyament-aprenentatge que engloba tots els àmbis de la ciència: Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics. És a dir, disciplines considerades fonamentals per a les societats tecnològicament avançades. Així, l’evolució que suposa agrupar aquestes grans àrees de coneixement en el segle XXI és que s’obrin pas en l’educació.

metodologia robòtica educativa

Els alumnes treballen per nivells a partir de casos pràctics i la resolució de problemes amb l’enfocament didàctic integral learning by doing. D’aquesta manera, aprenen a partir de la pròpia experiència partint de casos reals i desenvolupant els seus coneixements i les seves habilitats a través d’un aprenentatge significatiu. Les aules es formen en grups reduits mitjançant el treball cooperatiu que permet un aprenentatge personalitzat i d’excel·lència. A la vegada, els alumnes desenvolupen habilitats socials assimilant valors com el respecte i l’ajuda mútua.

Nens i nenes treballant la robòtica
Nens i nenes amb la metodologia robòtica educativa del Club Learnick

Si accediu a la nostra pàgina de Facebook podreu anar veient com treballen els nostres alumnes la robòtica i la programació educacional.