[JOC] El guanyador de la competició "Programa el teu videojoc" del Club Learnick!

[JOC] El guanyador de la competició "Programa el teu videojoc" del Club Learnick!

Durant les últimes setmanes, els nois i noies de Secundària del Club Learnick han participat a la competició “Programa el teu videojoc” organitzada per Learnick! Cadascun d’ells ha desenvolupat el seu propi videojoc aplicant els conceptes de robòtica i programació que han interioritzat durant el curs.

Ells mateixos han sigut els encarregats d’avaluar cadascun dels jocs seguint quatre criteris molt importants per qualsevol programador: la creativitat, la diversió dels jocs, la dificultat en la programació dels mateixos i l’absència d’errors!

Els millors projectes de cada grup han sigut avaluats per un jurat del Club Learnick que, després d’una llarga deliberació, han decidit donar el premi a en Guillem Mata, del Col·legi Badalonès! L’objectiu del joc és aconseguir derrotar a tots els enemics fent ús de les tres classes que ha programat. La dificultat de la programació ha sigut un dels determinants a l’hora d’aconseguir el primer lloc.

Altres jocs finalistes han sigut de la temàtica “Tower Defense”, “1v1 Duels”, “Plataformes” o “Space Invaders”. Tots divertidíssims!

Moltíssimes felicitats a tots els alumnes que hi han participat! Esperem que hagin gaudit tant com nosaltres!

En el nostre Facebook o Instagram podran trobar fotografies de tot el procés! Per cert, vau veure els reptes de robòtica que van haver de superar?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *