Robots que donen a llum per formar als metges i metgesses

Robots que donen a llum per formar als metges i metgesses

Aquesta notícia del 26 d’Abril del diari “El País”, tracta principalment sobre els beneficis de la tecnologia envers aquells estudiants que estudien una carrera, en la qual tenen contacte directe amb les persones.

Aprofundint una mica més en el contingut d’aquesta, dos alumnes de medicina de la Universitat Alfonso X el Sabio de Madrid, i el professor de fisioteràpia, parlen de la gran importància que té la pràctica. Un dels alumnes diu una frase que trobem molt real, la qual és la següent: “La teoría es importantísima, pero al final un paciente no es un libro”. Com bé ens diu, afirma que la teoria és important, però que al cap i a la fi, el que realment els servirà en un futur, és la pràctica que hagin realitzat anteriorment, la qual la poden portar a terme gràcies als robots mencionats.

Per tant, sabem que la robòtica i la programació, els proporciona una sèrie de beneficis que en el futur els serà de gran utilitzat, ja que practicar amb persones cada cop els presenta més dificultats.

Si voleu saber-ne més, només cal que cliqueu AQUÍ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *