STEPHEN HAWKING, UN FÍSIC BRILLANT

STEPHEN HAWKING, UN FÍSIC BRILLANT

Un dels grans genis de la física, Stephen Hawking, va ser diagnosticat d’ELA amb 22 anys. Els metges li donaven únicament dos anys més de vida. Va acabar vivint 54 anys més. És en aquest moment, en el qual el gran físic demostra la seva força i actitud positiva.

Stephen Hawking és mundialment conegut com la persona que va unificar les dues grans teories de la física del segle XX, la de la relativitat i la de la mecànica quàntica. A més a més, ha passat a la història pel seu treball sobre els forats negres. Segons Hawking, l’energia sí que podria escapar de la seva gravetat, ja que no existeix un horitzó de successos. El forat negre contendria l’energia durant un temps abans de deixar-la escapar.

Com bé se sap, Stephen Hawking no tenia límits. Quan va celebrar el seu 60è aniversari va pujar a un globus aerostàtic. 5 anys després va provar la gravetat 0 en un Boeing 727. Molta gent es va sorprendre, i van decidir preguntar-li el perquè de tot allò. La resposta que va donar va ser vertadera i per recordar. És la següent: “Vull demostrar que la gent no ha d’estar limitada per discapacitats físiques, sempre que el seu esperit no estigui discapacitat”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *