El robot que ha après a obrir portes per ajudar als seus “amics”.

El robot que ha après a obrir portes per ajudar als seus “amics”.

La notícia del passat 15 de Febrer del diari “El País”, com bé indica el seu títol, tracta sobre la creació d’un robot amb la capacitat de poder obrir portes, permeten d’aquesta manera el pas d’un altre el qual no ho pot fer.

Aquesta idea l’ha portat a terme l’empresa Boston Dynamics. Les seves dues creacions reben el nom de los SpotMini. L’empresa mateixa ha penjat aquest dilluns un vídeo dels dos robots quadrúpedes enfrontant-se al repte d’obrir una porta.

A més a més, actualment hi ha una lluita entre les empreses que es dediquen a aquest sector, ja que des de fa anys, hi ha cada cop més demanda de productes innovadors que es puguin introduir a les vides de les persones, per tal d’ajudar-les a millorar el seu dia a dia.

Des de Learnick, donem suport a la iniciativa de totes les empreses que decideixen utilitzar la robòtica com a un mitjà per millorar el benestar de la societat. En aquest cas, ens mostra que a partir del SpotMini amb el braç superior, es podria ajudar positivament a una persona amb aquest tipus de dificultat.

Si vols saber-ne més sobre aquesta notícia, fes clic aquí!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *