Robots a les pistes d'esquí dels Jocs Olímpics d'Hivern!

Robots a les pistes d'esquí dels Jocs Olímpics d'Hivern!

Us presentem la innovadora i original notícia d’ahir del diari “El País”.

Els Jocs Olímpics d’Hivern celebrats a Pyeongchang han servit per mostrar com la tecnologia està d’avançada. Vuit equips de robòtica es van enfrontar, presentant cada un d’ells, un robot capaç d’esquivar els obstacles, gràcies a les càmeres i sensors integrats. A més a més, com a requisits indispensables, havien de ser capaços de parar-se sobre dues cames, tenir articulacions semblants a les del colze i genoll, contenir un sistema d’energia independent, una estatura de més de 50 centímetres i tenir esquis i bastons.

El robot guanyador va ser Taekwon V, el qual compte amb una altura de 75 cm i ha estat el qui va esquivar més obstacles, gràcies als elements integrats.

Si vols saber-ne més, només has de fer clic aquí!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *