Robots per cuidar ancians al Japó!

Robots per cuidar ancians al Japó!

El dia 6 d’aquest mes es va publicar la següent notícia al diari “Ara”.

Tracta de la introducció d’un robot en la cura dels avis japonesos. Veuen un gran ventall de possibilitat en l’ús de la robòtica en l’atenció als més grans. De fet, volen anar més enllà de centrar-se en la creació de dispositius simples que els ajuden a sortir del llit o la banyera, volen apostar per robots que puguin predir quan un pacient té la necessitat d’anar al lavabo o d’alguna medicina. També per dispositius amb sensors que guiïn els avis al carrer, per així evitar caigudes.

Segons el govern nipó, actualment només el 59,8% dels avis japonesos accepten ser cuidats per robots mèdics.

Us imagineu una situació semblant al nostre país? Creieu que es podria portar a terme?

Si vols saber-ne més, fes clic aquí!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *