Apartat nou a la pàgina web!

Apartat nou a la pàgina web!

Primer de tot anunciar que hem col·locat un apartat de “REPTES LEARNICK” a la nostra pàgina web. Aquest està relacionat amb el primer repte que han acabat els nostres alumnes. La finalitat dels reptes és poder demostrar tot el après i practicat mentre segueixen adquirint coneixements.

Creiem que és important ressaltar la utilitat del Learning by doing en els reptes. El “Learning by doing” es basa en l’autoaprenentatge que efectuen els alumnes mentre experimenten i creen per ells mateixos. Ells perfilen molt els seus valors, com el treball en equip, l’esforç, la concentració, la capacitat de fixar-se una meta i aconseguir els resultats desitjats, l’autonomia, la creativitat, la reflexió i la curiositat per després portar-ho a la pràctica.

D’aquesta manera, ens assegurem que els alumnes aprenen voluntàriament, ja que per ells sols van endinsant-se i coneixent quina part de la robòtica i la programació els agrada més.

Així que accedint a aquest apartat de la web, us mantindreu informats de totes les novetats, qualificacions, avenços dels alumnes i moltes més coses!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *