Els Reis ja han arribat al club Learnick! Mireu el que han portat a tots els nostres alumnes!

Els Reis ja han arribat al club Learnick! Mireu el que han portat a tots els nostres alumnes!

Els alumnes del Club Learnick ho han fet genial i els reis els han portat moltes sorpreses!

Les ulleres de realitat virtual que podran provar aquest curs són molt interessants. Mitjançant un dispositiu mòbil podran endinsar-se en imatges i mons en tres dimensions, inclòs en les seves creacions! Posaran a prova els seus coneixements i s’endinsaran en un món de noves possibilitats i reptes. Podran aprendre i explorar d’una manera encara més vivencial.

La realitat virtual obre tot un món de possibilitats avui en dia. Visitar llocs sense moure’s de la cadira, viatjar en el temps per veure com era la vida anteriorment, informar dels successos que estan tenint lloc actualment en vídeos 360º per conscienciar a la població, per aprendre a conduir o fins i tot per tractaments mèdics i psicològics. Aquesta tecnologia permet la creació d’entorns virtuals que permetin vivenciar els aprenentatges com, per exemple, ja han provat els Cirurgians del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia Vall d’Hebron que s’han introduït a dins d’un quiròfan gràcies a les ulleres de realitat virtual amb visió de 360º. La realitat virtual és el futur!

6 Responses

 1. soc el manel Nicolau m´ha encantat el regal

  1. Hola Nicolau! Gràcies pel comentari!

   Ens fa molt contents saber que t’ha agradat! Esperem que l’experiència t’encanti!

 2. Moltes gràces!
  Aquest any ens ho passarem molt bé!

  1. Hola Arcelio!

   No en tenim cap dubte! Esperem que us agradi l’experiència de provar unes ulleres de realitat virtual amb els projectes treballats!

 3. Hola el regal son les ulleres de la realitat

  1. Hola Míriam! Moltes gràcies pel teu comentari!

   Sí, el regal és que, durant un dia de classe, podran provar les ulleres de realitat virtual amb els projectes que han estat treballant durant el curs! Esperem que els agradi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *