El Club Learnick celebra els 50 anys de programació per a nens i nenes

El Club Learnick celebra els 50 anys de programació per a nens i nenes

Google ha convertit el seu doodle, el logo interactiu del seu buscador, en un divertit joc de programació anomenat Coding for Carrots degut al 50è aniversari del primer llenguatge de programació per a nens. Wally Feurzeig i Seymour Papert, desenvolupadors del MIT, van crear LOGO, un divertit programa que utilitzava una tortuga per dibuixar gràfics.

El joc ens presenta un conill al que ajudarem a menjar pastanagues gràcies als blocs de programació que són ja coneguts pels nostres alumnes. Durant el joc s’hauran d’enfrontar a diferents nivells que aniran sent més difícils segons compleixen els objectius. Seran sis pantalles plenes de diversió i aprenentatge que segur que gaudiran molt!

El Club Learnick ha volgut unir-se a la celebració i els nostres alumnes han dedicat una estona a experimentar el que era programar amb LOGO i com ha evolucionat fins ara amb aquest nou mini joc de programació que ens presenta Google!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *