Els beneficis de la programació educativa

Els beneficis de la programació educativa

Els beneficis de la programació educativa són molts i permeten que els alumnes es diverteixin alhora que resolen problemes complexes aprenent les ciències de la computació. La lògica, el pensament crític, científic i matemàtic, la creativitat i l’autonomia són alguns d’ells. A més, és evident que la societat es dirigeix cap a un futur totalment tecnològic com ja està succeïnt actualment. Per tant, els futurs professionals hauran de posseïr les habilitats i destreses tecnològiques, de recerca i de desenvolupament de la innovació, en llocs de treball que encara ni existeixen. Al Club Learnick en som molt conscients i preparem als nostres alumnes per poder fer front a aquests nous reptes amb un aprenentatge progressiu en el que podran aprendre a programar amb diferents softwares que permetràn veure-la des de diferents perspectives per ser competents en tots els aspectes de la ciència computacional.

Descobreix més beneficis de la programació educativa clicant aquí!

https://goo.gl/MgaxYt

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *