Curs de Formació Nous Instructors

Curs de Formació Nous Instructors

El passat mes de Maig es va iniciar la formació del nous instructors que s’incorporaran el proper curs 2017-18. En aquest mes de juny estan realitzant la part pràctica en tots els nostres centres on realitzem l’activitat per posar en marxa els continguts adquirits en la part teòrica. De cara a Setembre tornaran a realitzar la segona part de la formació pràctica en les demostracions que realitzarem en tots els centres per així estar a punt per l’inici de l’activitat a l’Octubre.

La nostra formació entre la part pràctica, teòrica i continua, supera les 100 hores. Es una formació molt completa que requereix molt esforç per part dels instructors però al finalitzar estem segurs que estaran plenament preparats per poder transmetre tots els coneixements que tenim confeccionats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *